JC:t SuomiAreenalla

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Nuorten Taloustaidot

Nuorkauppakamari näkyy myös vuoden 2022 SuomiAreenalla sekä kansallisen kamarin, että Porin Nuorkauppakamarin tapahtumissa. Tiistaina 12.7.2022 klo 10 julkaistaan Positiivisin Porilainen Porin kaupungintalon edustalla. Torstaina 14.7. ja perjantaina 15.7. Kansalaistorin teltalla tapaat sekä kansallisen kamarin, että Porin kamarin edustajia, sekä esittelemme mielenkiintoisia kamarikasvoja ajatuksineen.  Suomen Nuorkauppakamarin paneeli järjestetään perjantaina 15.7. klo 12.00 Porin Puuvillassa. Paneelissa mukana mm. Suomen Nuorkauppakamareiden nuorten Taloustaitoprojektin kansallinen projektipäällikkö Anne-Mari Mansikka.

Lisätiedot Porin kamarin SuomiAreenan projektipäällikkö Pauliina Harrivaaralta pauliina.harrivaara(at)gmail.com.