JC:t SuomiAreenalla

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

PrePorigami SuomiAreenalla

 

Porin Nuorkauppakamari on mukana jälleen vuoden 2021 SuomiAreenan paneelikeskusteluissa Lisätietoja SuomiAreena – Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa.

Tänä vuonna aiheemme on ”Visio tulevaisuuden työyhteisön johtamisesta” ja aiheessa keskitytään PrePorigami – vastuullisuuteen, vuorovaikutukseen ja visiointiin. Maanantaina 12.07.2021 klo 10:55 alkaen.

Striimausta pääset seuraaman tästä linkistä. Linkki alkaa toimimaan vuorokausi ennen itse tapahtumaa.
 

Panelisteina ja juontajana toimivat:

Mia Nikula Senior Advisor, Sofigate & Founding member, Tech&Breakfast

Strateginen visionääri ja digitaalisen transformaation johtaja. Innostaa ja sparraa valmentavalla otteella, ihmiset kaiken keskiössä.

Mia Nikula

Jaana Ruoho, Senior Lecturer, Satakunnan ammattikorkeakoulu

Olen Jaana Ruoho, kauppatieteiden maisteri ja toimin SAMKissa matkailupalveluiden lehtorina. Työni on kansainvälistä, sillä opetan matkailun kansainvälisessä koulutusohjelmassa ja toimin kansainvälisissä koulutuksen kehittämisen projekteissa. Matkailun tutkinto-ohjelmissa meillä on lähtökohtana se, että matkailun tulee olla kestävää ja vastuullista.

Jaana Ruoho on kauppatieteiden maisteri ja toimii matkailupalveluiden lehtorina.

Ari Saavalainen, Kansallinen puheenjohtaja, Suomen Nuorkauppakamarit ry

 

Ari Saavalainenon energinen tulevaisuuden hahmottelija. Savolainen jalat maassa lähtökohta avaa monesti uusia puolia asioihin. Mitä vielä ei ole kokeiltu, sitä Ari huomenna voi kokeilla – stand-up, esiintymiset, kansainvälinen liiketoiminta, kehittämisprojektit – näitä on jo kokeiltu.

Mika Jakovaara, PhD Tunnetutkija, Turun yliopisto & Headhunter, InHunt Group Oy

”Mika Jakovaara on väitellyt tohtoriksi Turun yliopistosta tunnetutkimuksen saralta. Hän tutki sitä, miten tunteet vaikuttavat yritysjohtajien päätöksentekoon, kun kyseessä on suuret ja tärkeät strategiset investoinnit. Mikalla on 15 vuoden monipuolinen työkokemus eri toimialojen haastavista johto- ja asiantuntijatehtävistä mm. S-ryhmästä ja Säästöpankista, mikä on luonut perustan laajemmalle liike-elämän ymmärrykselle. Mika on kutsuttu lukuisiin tilaisuuksiin kouluttajaksi, joissa suurimmat yleisöt ovat olleet satoja henkilöitä. Lisäksi Mika valmentaa johtoryhmiä ja sparraa yritysjohtajia. Hän on toiminut mm. TSE Executive -koulutuksen puolella yritysjohdon konsulttina ja luennoinut Turun kauppakorkeakoulussa yritysjohdon strategisesta talousjohtamisesta, johdon ohjausjärjestelmistä ja suoritusmittauksesta.”

Jenni Nurmi, KTM, Kestävän liiketoiminnan ja kiertotalouden sarjayrittäjä, Reroute Oy & Krookan Plassi,  toimitusjohtaja

Jenni Nurmi

Juontaja Antti-Jussi Vesa, Viestintäpäällikkö, LähiTapiola Länsi-Suomi

Antti-Jussi Vesa (KTM, VTM) on Porin nuorkauppakamarilainen puolen vuosikymmenen kokemuksella. Hän on toiminut yhdistyksen hallituksessa tiedottajana (LIO) sekä varapuheenjohtajana (LOM). Hän on työskennellyt viestinnän tehtävissä bränditalossa ja energiasektorilla sekä tällä hetkellä LähiTapiola Länsi-Suomen viestintäpäällikkönä.