Suomen Nuorkauppakamareiden 2022 tekijät on valittu Porissa – Porista vaikuttamaan valittiin Minttu Porri!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Minttu Porrista kansallinen koulutuspäällikkö

Vuoden 2022 Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitus sekä muu keskusliitto on valittu viime viikonloppuna yhdistyksen vaalikokouksessa Porissa yli 700 nuorkauppakamarilaisen läsnä ollessa. Nuorkauppakamari noudattaa periaatteenaan vuosi per virka -toimintamallia, jolloin johtoon valitaan uudet henkilöt vuosittain. 

Kansallinen vaalikokous 2021, Porigami, järjestettiin Isomäki Areenalla 8.-10.10.2021. Tapahtuman järjesti Porin Nuorkauppakamari ry yhdessä useiden kumppaneiden kanssa. KOkous keräsi Poriin yli 700 nuorkauppakamarilaista, sekä eri yrityksien edustajia ja kaupungin työntekijöitä. 

Kansalliseksi koulutuspäälliköksi valittiin Porin Nuorkauppakamarin jäsen Minttu Porri. 

Onnea Mintulle sekä muille valituille! 

Suomen Nuorkauppakamareiden 2022 vuoden tekijät on valittu – ePressi