Porin Nuorkauppakamari – ensimmäiset 4 kuukautta takana!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vuoteen 2022 lähdettiin luottavaisin mielin mahdollisuuksin järjestää livetapaamisia. Tammikuulta siirrettiin ja peruttiin kuitenkin tärkeitä tapahtumia pandemian takia, kuten perinteinen vuosijuhla, sekä viime vuonna järjestetyn Kansallisen vaalikokouksen Porigamin karonkka. Vuosijuhla järjestettiin kuitenkin onnistuneesti maaliskuussa.

Vuosi alkoi myös toimintasuunnitelman suunnittelun ja toteutuksen kanssa. Porin Nuorkauppakamarin Strategia on luotu vuosille 2021-2025 ja toimintasuunnitelmassa vuodelle 2022 kärkeen nostettiin strategiset painopisteet jäsenkokemus, sekä vaikuttavuus. Tarkemmin, jäsenkokemuksen kasvattaminen ja vaikuttavuuden mahdollistaminen JCI-tematiikkaan pohjautuen. Tämä näkyy tekemisessämme siten, että tänä vuonna kannustamme jäsentemme osallistumista aktiivisesti tapahtumiimme meillä Porissa, mutta myös kautta maailman. Koulutustemme teema on vakuuttava johtaminen ja projekteihimme on suunnitteilla erityisesti vastuullisuuden näkökulmaa. Olemme suunnitelleet myös jäseniämme kiinnostavia ja liikuttavia tapahtumia. Suomen Nuorkauppakamareiden vuoden 2022 toiminnan teema on Huomisen johtajat – vastuullinen muutos. Porin Nuorkauppakamarin vuoden 2022 teemaksi muotoutui -Täyttä juhlaa!

Tammikuu

8.-9.1. Hallituksen matkakokous

17.1. LOL 2022 (liike on lääke) 6kk jatkuva, Ilona Lehtonen –

29.1. Kk-tapahtuma ulkoilupäivä Ruosniemessä

Hallituksen matkakokous vietettiin Merikarvialla Eumer Fishing Centerillä, jossa suunnittelimme strategian eteenpäin viemistä toimintasuunnitelman muodossa, ideoitiin tämän vuoden toimintaa ja tiimiydyttiin hallituksen kesken.

Helmikuu

9.2. Esiintymistyöpaja, Vaikuttava persoona Marko Poskiparta

14.2.-13.3. Kansallinen ja Porin kamarin oma jäsenhankintakampanja

16.2. Saunahattukurssi Leineperin Ruukissa

18.2. PNKK vuosikokous

Puhekilpailu

Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin 5 uutta varsinaista jäsentä. Tällä hetkellä Porin Nuorkauppakamarissa on 57 jäsentä, 8 koejäsentä, 9 kunniajäsentä ja 40 senaattoria.

Yhdistyksen vuosikokouksessa vahvistettiin tilinpäätös, toiminnantarkastuksen kommentit ja toimintakertomus vuodelta 2021, sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Jäsenistölle avattiin useita projektipaikkoja ja tiimipaikkoja, joihin onkin saatu mukaan aktiivisia kamarilaisia. Toimintasuunnitelmaan oli kirjattu esimerkiksi uusina projekteina lautapeli-projekti, Kesytä Karhukaupunki, sekä Ihmeiden ilta. Vuosi alkoi siten vauhdikkaasti ja moni löysi heti alkuvuodesta mielekästä tekemistä itselleen.

Maaliskuu

9.3. Debattisparraamo! Debatetraining! -Jutta Fagerström (in English)

18.-20.3. Aluevuosikokous, Rauma

24.3. Lounastilaisuus Aito Säästöpankilla – Korkojen nousu ja siltä suojautuminen

30.3. Aina tulee sanomista- Yhdistyksen virallinen kokous Sanomalla

C:n Aluevuosikokouksessa Raumalla kokoustettiin sauna-teemalla ja Porin kamari edusti huikealla 16 hengen porukalla. Jäsenemme Ilona Lehtonen voitti aluekilpailun puhekilpailussa ja pääsi näin edustamaan C-aluetta Kansalliseen Vuosikokoukseen Tampereelle. Yhdistyksen kokouksessa maaliskuussa kävimme tutustumassa Satakunnan Kansan toimitukseen, kävimme läpi viime syksynä toteutetun yhdenvertaisuus ja tasa-arvokyselyn tulokset, sekä päätimme sijoitussuunnitelmasta tälle vuodelle. Porin Nuorkauppakamari teki myös 1000 € lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle auttaakseen hädänalaisia lapsia ja perheitä Ukrainassa.

Porin Nuorkauppakamari vastasi kansallisen Johtajuusbarometrin kyselyyn 53 % Porin jäsenistöstä ja tästä meille tuli 2 pistettä menestysohjelmaan, sekä pääsy julkistustilaisuuteen kansalliseen kokoukseen Tampereella. Johtajuusbarometri on toteutettu valtakunnallisesti merkittävästi yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja TYÖ2030-ohjelman kanssa.

Huhtikuu

13.4. Kriisiviestinnän koulutus -Jenni Rajahalme

22.-24.4. Kansallinen vuosikokous, Tampere

28.4. Huhtikuun kuukausitapahtuma – lajikokeilu Crossfit Porilla

Kansallisessa vuosikokouksessa Tampereella edusti jopa 26 porilaisen vahvuudella.

Ensimäiset neljä kuukautta ovat menneet nopeasti ja meno on ollut huikea! Ei voi muuta kuin ihastella jäsenien aktiivisuutta kaikilla saroilla. Suuri kiitos myös 2022 hallitukselle! Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja kesää, jossa on tulossa taas huimia asioita!

 

Oletko kiinnostunut liittymään mukaan Porin Nuorkauppakamarin toimintaan? Meillä on jäsenhaku auki, lue lisää https://www.lyyti.in/koejasen2022  ja hae mukaan!