Tuottava idea – kilpailu 1.3.-30.6.2020

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin uusia liikeideoita sekä korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin mm. New Yorkin Times squaren valotaululle. Kansalliset voittajat pääsevät huikean näkyvyyden lisäksi soittamaan Nasdaq Helsinki -pörssin avauskelloa. Lisäksi Rastor tarjoaa voittajille henkilökohtaisen coachingin.

Kilpailuaika 1.3.-30.6.2020

Porin Nuorkauppakamarin projektipäällikkönä toimii Noomi Laiho, puh. 050 3150334, noomi.laiho@jci.fi

Lisätietoja kilpailusta: https://www.tuottavaidea.fi/