Herkuttelevat JC:t

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Herkuttelevat Etelä-Afrikan teemalla
Kuva: Noomi Stenberg. Kuvassa: Miikka Marjakoski ja projektipäällikkö Eveliina Laaksonen.

Herkuttelua maailmankokouksen teemalla

 

Herkuttelevat JC:t on perinteikäs Porin Nuorkauppakamarin kesätapahtuma, jota vietetään koko perheen voimin. Kamarilaiset vastaavat itse ruoanlaitosta ja järjestelyistä, mikä edesauttaa syväoppimista kokemuksen kautta.

Tarkoituksena on tutustua kyseisen vuoden maailmankokouksen kohteeseen ruoan ja kulttuurin keinoin. Vuoden 2021 maailmankokouksen kohde on Etelä-Afrikka, joten tutustumme tapahtumassa kyseisen maan ruokaan. Projektipäällikkönä toimii Eveliina Laaksonen tiiminsä kanssa.

Etelä-Afrikka on erilaisten ruokakulttuurien risteyspaikka. Ruokien makumaailmassa kohtaavat intialainen, malesialainen, hollantilainen sekä englantilainen tyyli. Eniten käytössä ruoan valmistuksessa on grillaaminen, ja sillä teemalla lähdemme tapahtuman ruokailua miettimään. Tavoitteena on tuoda tutuksi uutta kulttuuria ruoan kautta.

Herkuttelevien tiimissä vaihtuu aina väki, ja tänä vuonna projektipäällikkönä toimi Eveliina Laaksonen, tiimissään mukana Miikka Marjakoski, Heini Elomaa, Niko Rantala sekä Minttu Porri. Koko kamari osallistuu kuitenkin valmisteluihin ja auttaa päivän aikana ruuan valmistelussa, ja erityisesti tunnelman ylläpitäjänä.

Tänä vuonna ohjelmassa oli joukkuepuhekilpailu ja pantomiimi, jotka molemmat olivat Afrikan teemaa ylläpitäen vedetty! Parasta on kyllä nähdä, miten uskalletaan heittäytyä ja pistää parastaan, huumorilla höystettynä.