Junior Advisory Board

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Porin Nuorkauppakamarin ja Satakunnan Kauppakamarin yhteinen Junior Advisory Board aloitti vuoden 2020 alussa toisen toimintakautensa. Junior Advisory Board – jäsenet (eli jabbilaiset) ovat mukana Satakunnan Kauppakamarin eri valiokunnissa. Lisäksi vuodessa järjestetään neljä JAB- tapaamista, jossa poikkileikkaavasti jaetaan tietoa, ideoidaan ja kehitetään valiokuntatyöskentelyä ja alueemme elinvoimaisuutta. “Me tuomme uusia toimijoita ja nuorten asiantuntijoiden ääneen Kauppakamariin. Lisäksi haluamme päästä sanoista tekoihin, eli keskustelujen pohjalta aikaansaada konkreettista tekemistä, yhteistyössä eri toimijodien kesken alueen parhaaksi” kuvailee JAB:n vuoden 2020 vetäjä Maria Vanhatalo.

Satakunnan Kauppakamarin vuoden 2021 Junior Adivisory Board – jäsenet ja valiokuntapaikat:

Maria Vanhatalo – Teollisuusvaliokunta
Minttu Porri – HR-valiokunta
Saila Järvinen-Junttila – Digitalisaatiovaliokunta
Heini Korvenkangas – Kasvu- ja elinvoimavaliokunta
Sanna Silvennoinen – Logistiikkavaliokunta
Jenna Alakoski – Pohjois-Satakunnan paikallisvaliokunta

Lue lisää Satakunnan Kauppakamarin valiokunnista https://satakunnankauppakamari.fi/fi-fi/article/etusivu/valiokunnat/16/