Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen vuosikokous järjestetään Porissa Isomäki Areenalla lokakuussa 2021

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

PORIGAMI – FOLD YOUR OWN FUTURE

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen vaalikokous järjestetään Porissa Isomäki Areenalla lokakuussa 2021.

Kyseessä on jopa tuhannen henkilön elämyksellinen viikonlopputapahtuma, jossa pääosassa on tulevan vuoden tekijöiden valitseminen. Tämän lisäksi kokousviikonloppuun mahtuu myös paljon muuta ohjelmaa: koulutuksia, workshopeja, nimekkäitä keynote-puhujia, verkostoitumista, yritysvierailuja, kokouskaupunkiin tutustumista ja juhlahumua. Kokouksen keynote -puhujiksi on tässä vaiheessa kiinnitetty futuristi ja visionääri Perttu Pölönen sekä eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Joakim Strand.

”Aivan mahtavaa tuoda lokakuiseen Poriin tämän kokoluokan tapahtuma!” toteaa Porin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Juho Poskiparta.

Porin Nuorkauppakamarissa nähdään, että kokouksella on iso merkitys Porin kaupungille. Kokoukseen osallistuu eri puolilta Suomea jopa tuhat nuorkauppakamarilaista. Kokouksen järjestäminen on mahdollisuus esitellä Porin parhaita puolia ja alueen elinkeinoelämää nuorkauppakamarilaisille ympäri Suomen.

”Porigami -kokous täyttää Porissa helposti muun muassa keskusta-alueen majoitusliikkeet ja vaikuttaa täten matkailutuloon ja työllisyyteen merkittävästi. Kokousvieraat tulevat käyttämään alueen palveluja laajasti, mikä näkyy positiivisesti kaupungin katukuvassa”, kertoo kokouspäällikkö Ella Marttila.

Kansallisen vaalikokouksen ohjelma tukee Suomen Nuorkauppakamareiden strategisia tavoitteita vauhdittaa jäsentensä menestystä työelämässä. Nuorkauppakamaritoiminnan yksi periaate on tekemällä oppiminen eli learning by doing ja tähän kansallisen kokouksen järjestäminen tuo järjestävän kamarin jäsenistölle upean mahdollisuuden.

Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen vaalikokous on viimeksi järjestetty vuonna 2007. Porin Nuorkauppakamarilla olikin aika tarttua haasteeseen ja hakea kokouksen järjestelyoikeuksia.

Ilman jännitystä kokous ei Poriin rantautunut. Kilpailu järjestelyoikeuksista käytiin tasaisena Porin ja Tammerkosken Nuorkauppakamarien kesken. Molempien kamarien suunnitelmat olivat jo tässä vaiheessa hyvin pitkälle vietyjä, ja tämän olivat huomioineet myös muiden kamareiden puheenjohtajat, jotka äänestivät valinnasta lauantaina pidetyssä vuosikokouksessa.

Lisätietoja:
Ella Marttila, kokouspäällikkö ella.marttila@jci.fi, 050-5183659
Juho Poskiparta, puheenjohtaja, Porin Nuorkauppakamari juho.poskiparta@jci.fi, 050-4147899