Positiivisin Porilainen on valittu 13. kerran!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Positiivisin Porilainen-äänetys järjestettiin vuonna 2020 13. kertaa

 

Äänestys järjestetiin yhteistyössä Satakunnan Viikon ja Radio Porin kanssa, ja äänestystä tukemassa olivat lisäksi Satakunnan Osuuskauppa, Pori Energia, Säästökauppa Pori Kauppatori sekä Positiivarit.

Vuoden 2020 ehdokkaat positiivisimmaksi porilaiseksi olivat Riikka Ja Meri Tankka, Tuomas Aivelo, Piritta Hagman, Joonas Nordman, Ilkka Santahuhta sekä Kristiina Uusitalo-Lindholm. Kilpailu ehdokkaiden välillä oli varsin tasaväkistä, mutta äänestyksen voitti lopulta Kristiina Uusitalo-Lindholm. Kristiina osallistuu voittonsa myötä myös äänestykseen vuoden positiivisimmasta suomalaisesta.

Vuonna 2020 kampanja erosi hieman aiemmasta julkistustilaisuutensa puolesta, johtuen poikkeuksellisista olosuhteissa koronapandemian vuoksi. Voittajan julkistus tapahtui SuomiAreenan sijasta livelähetyksenä YouTuben kautta. Lähetykseen kuului myös edellisen vuoden voittajan, Jorma Uotisen lähettämä positiivinen tervehdys. Voit katsoa lähetyksen tallenteena seuraavan linkin takaa: https://youtu.be/jBzvDIpXiRA

Vuoden 2020 Positiivisin Porilainen
Vuonna 2020 Positiivisin Porilainen on Kristiina Uusitalo-Lindholm.