Uusi hallitus vuodelle 2021 valittu!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kamarimme vaalikokous pidettiin 23.10.2020 koronaohjeistukset huomioiden, jolloin valittiin myös uudet hallituksen jäsenet vuodelle 2021. Kamaritoiminnalle on tyypillistä, että yhtä virkaa saa toimittaa vain vuoden, sillä tämä on oppimisjärjestö ja näin mahdollistetaan erilaisten tehtävien oppiminen. Ainoastaan puheenjohtajan rooli on kolmivuotinen, jolloin ensin henkilö valitaan DP:ksi eli valmistautuvaksi puheenjohtajaksi. Mikäli hänen suoritukseensa ollaan vuoden aikana tyytyväisiä, hänet valitaan seuraavassa vaalikokouksessa puheenjohtajaksi eli PRES. Kolmantena vuonna PRES toimii IPP:nä eli väistyvänä puheenjohtajana ja tukee sekä neuvoo mm. puheenjohtajaa ja hallitusta.

Vuoden 2021 hallitus näyttääkin tältä:

PRES Riina Välimaa
DP Maria Vanhatalo
1. Varapj. Miikka Timoska
2. Varapj. Sari Kahri
3. Varapj. Soili Järvinen
SECY Noomi Stenberg
TREAS Laura Keko
LIO Eveliina Laaksonen
IPP Juho Poskiparta

Hallitus 2021
Vuoden 2021 hallitus

Hallituskausi 2020 sisälsi koronahaasteita ja lopullinen hallitusvuosi oli aika tavalla erilainen, mitä suunniteltiin tammikuussa.

Jännityksellä ja mielenkiinnolla odotamme, minkälainen hallitus- ja toimintavuosi tulee ensi vuodesta sillä koronahaasteet vaikuttavat edelleen erittäin vahvasti toimintaan. Toivottavasti hallitus pääsee tekemään omannäköistä vuotta siitä huolimatta! Uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa päätetään, kuka varapuheenjohtajista ottaa minkäkin pestin vastaan:

  • COM – yhteiskuntavastaavan,
  • IND – yksilölohkon tai
  • LOM – tapahtumavastaavan tehtävät.

 

Kaikkea hyvää ja onnea uudelle hallitukselle 2021! 🎂🥂🍾🍰