Vuoden Porilainen Maineteko valittu – tunnustus Yyterin alueen kehittämiselle

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Visit Porin yksikön päällikkö Anna Kyhä-Mantere.

Porin Nuorkauppakamarin vuosittain jakama Porilainen Maineteko -tunnustus on myönnetty Yyterin alueen kehittämiselle: alueen yrityksille ja yrittäjille sekä Yyterin kehittämisestä vastaaville Porin kaupungilta. Porilainen Maineteko- kunniamaininnan saa Muotitavaratalo Ratsula.

Palkinnon perusteluissa valitsijaraati nosti esiin Yyterin alueen merkittävän kehittymisen sekä onnistumisen varsinkin näinä haastavina aikoina. Erityisesti kaupungin ja alueen yrittäjien pitkäjänteinen yhteistyö sekä hyvät investoinnit alueella ovat saaneet alueen kukoistamaan. Lisäksi onnistunut markkinointi ja näkyvyys on tuonut Yyterin myös ulkopaikkakuntalaisten tietoisuuteen. Yyteri on Porin luontomatkailukohde sekä todellinen matkailun valopilkku.

Kunniamaininnalla palkitun Muotitavaratalo Ratsulan perusteluissa nousi esiin perinteisen kivijalkakaupan laajentuminen verkkokauppaan sekä oman kännykkäsovelluksen kehittäminen. Lisäksi Ratsulan perheyrityksen vahvuudet ovat asiakaslähtöinen ja erinomainen asiakaspalvelu vuodesta toiseen. Muotitavaratalo Ratsula palkittiin myös Suomen parhaana muotikauppana vuonna 2020.

Muotitavaratalo Ratsulan henkilöstöpäällikkö Carla Björndahl ja toimitusjohtaja Matti Ratsula.

Porilainen Maineteko -tunnustus jaettu vuodesta 1991

Tilaisuuden järjestää Porin Nuorkauppakamari. Valinnan teki kuusihenkinen raati, jossa toimivat kauppaneuvos Matti Linnainmaa, toimitusjohtaja Ari Eklund (Prizztech Oy), puheenjohtaja Mikko Sundell (Porin Yrittäjät ry), toimitusjohtaja Minna Nore (Satakunnan Kauppakamari), puheenjohtaja Riina Välimaa (Porin Nuorkauppakamari 2021) sekä viime vuoden palkinnon saanut toimitusjohtaja Miika Ranne (Pori Jazz Festival).

Porilainen Maineteko on Porin Nuorkauppakamarin vuosittain jakama palkinto. Se myönnetään tunnustuksena poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi. Vuoden 2020 palkinto on järjestyksessään 30. Porilainen Maineteko -tunnustus. Palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1991.

Porilaisen Maineteon saaja palkitaan 32 kiloa painavalla, luonnollista kokoa olevalla Mustavaris-veistoksella ja siihen liittyvällä kunniakirjalla. Veistos on kiertopalkinto, jonka on ideoinut Erkki Teikari ja toteuttanut Veikko Heinonen. Kunniamaininnan saaja palkitaan kunniakirjalla.

Seikkailupuisto Huikeesta yrittäjät Tino Lehtonen, Ekku Lehtonen ja Harri Lehtonen. Yyterin virkistyshotellista hotellinjohtaja Janne Larisuo sekä Porin Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja 2021 Riina Välimaa

Lisätiedot:
Riina Välimaa
Puheenjohtaja 2021
Porin Nuorkauppakamari ry
riina.valimaa@jci.fi
040 738 0952