Positiivisin Porilainen 2020

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Kuvan (c) Hannu Ikonen, https://www.hannuikonen.com/

Vuoden 2020 Positiivisin Porilainen on valittu! Äänestyksen voitti tänä vuonna Kristiina Uusitalo-Lindholm. Kiitämme kaikkia ehdokkaitamme ja äänestäjiä, ja toivotamme iloista kesää!
Voittaja julkistettiin livelähetyksessä, jonka tallenteen voit katsoa seuraavan linkin takaa:
https://youtu.be/jBzvDIpXiRA

Vuoden 2020 ehdokkaat olivat:

 

Riikka ja Meri Tankka, tanssitaiteilijat

Meri ja Riikka Tankka luovat positiivista tanssin riemua ja korkeatasoista tanssinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaan kaiken ikäisille harrastajille sekä ammattilaisille. Sisarukset huokuvat myös positiivista porilaista energiaa. Tanssikoulu Tankka kuuluu 41-vuoden kokemuksella Suomen vanhimpiin ja kansainvälisimpiin tanssikouluihin.

Tuomas Aivelo, virustutkija

Tuomas Aivelo on loisten evoluution ja tautien ekologian tutkija Helsingin yliopistossa. Positiivisen luonteensa lisäksi Tuomas on ollut hiljattain valtakunnallisissa medioissa esillä useasti kommentoiden Korona-virusepidemiaan liittyviä asioita, tuoden esille positiivisella tavalla myös porilaista osaamista. Tuomas on valittu aiemmin mm. vuoden nuoreksi porilaiseksi v. 2003 ja hänen kirjansa on saavuttanut mm. Tieto-Finlandia -ehdokkuuden.

Piritta Hagman, yrittäjä & äitiysfysioterapeutti

Piritta Hagman on porilainen yrittäjä ja fysioterapeutti, joka tunnetaan myös Toisenlaiset äidit-ohjelman juontajana sekä menestyksestään Miss Suomi ja Miss Skandinavia-kilpailuissa. Työssään fysioterapeuttina Piritta on keskittynyt erityisesti naisten hyvinvoinnin edistämiseen esimerkiksi ohjaamalla naisia raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen turvalliseen liikuntaan ja oman kehon tuntemiseen. Häntä voidaankin kuvailla porilaisten naisten hyvinvoinnin lähettilääksi. Lisäksi Piritta huikuu positiivisuutta, iloista asennetta sekä hyväntahtoisuutta. 

Joonas Nordman, näyttelijä & koomikko

Joonas Nordman on porilaislähtöinen näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan omien sanojensa mukaisesti parhaiten televisiosta joko jyrsijänä, kiroilevana liikemiehenä tai naisten alistamana tohvelina. Hiljattain alkanut Joonas Nordman show -on yhdysvaltalaiseen talk show-formaattiin perustuva ohjelma, joka on tuonut valtavasti positiivisuutta kotisohville näinä poikkeuksellisina aikoina. Joonas on myös valtavan ylpeä porilaisista juuristaan.
 

Ilkka Santahuhta, personal trainer ja jalkapalloilija

Ilkka Santahuhta on porilainen personal trainer ja uransa päättänyt paikallinen jalkapallotähti. Hymy tarttuu -sanonnan ymmärtää, kun Ilkan kanssa on yhteydessä. Valmentajana Ilkan ammattitaitoon luotetaan monessa paikallisessa yrityksessä ja urheiluseurassa, sekä UEFA ja Suomen Palloliitto ovat tunnustaneet Ilkan ammattitaidon omassa toiminnassaan. Ilkka on panostanut junnufutareiden harjoitusmahdollisuuksiin laatimalla harjoitusvideoita ja -ohjeita, jotka ovat kevään poikkeusolojen aikana olleet huomattavassa osassa. Ilkan ehdokkuus positiiviseksi porilaiseksi on hyvin perusteltu jo pelkällä asenteella ja vaikuttamisella omassa yhteisössä.

Kristiina Uusitalo-Lindholm, nuorisokoordinaattori

Kristiina Uusitalo-Lindholm on nuorisokoordinaattori Liikuntaseura Porista. Kristiina on tehnyt laajan uran liikunnan parissa, tehden esimerkiksi ryhmä-, ja vesiliikunnan ohjausta sekä personal trainerin töitä. Lajista riippumatta Kristiina levittää positiivisuutta ympärilleen iloisella ja pirteällä luonteellaan saaden kanssaihmiset aina hyvälle tuulelle, mistä seuraten hän on ilmeinen ehdokas positiivisiimmaksi porilaiseksi. 

Listattujen ehdokkaiden lisäksi voit myös äänestää omaaa ehdokastasi listan ulkopuolelta.

Positiivisin Porilainen on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka järjestävät yhteistyössä Porin nuorkauppakamari, Radio Pori ja Satakunnan Viikko. Voittaja osallistuu edelleen kilpailuun Suomen positiivisimman tittelistä. Valtakunnallisen kilpailun järjestävät Positiivarit ja Suomen Nuorkauppakamarit ry.

Aiemmin valitut positiivisimmat porilaiset:

2019 Jorma Uotinen
2018 Kari Hakala
2017 Veera Korhonen
2016 Markku ”Pensselisetä” Tanttinen
2015 Salme Pasi
2014 Elina Wallin
2013 Karri Kivi
2012 Kati Koivisto
2011 Pekka Rautakallio
2010 Pekka Nurmi
2009 Olli Lindholm
2008 Leo-Pekka Tähti