SataRekry-messut

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

SataRekry-messut on Porin Nuorkauppakamarin järjestämä ura- ja rekrytointitapahtuma Satakunnan alueen opiskelijoille ja työnhakijoille.

SataRekry-messujen tarkoituksena on edistää osaajien sijoittumista alueen työpaikkoihin, sekä auttaa löytämään mielenkiintoiset opiskelu-, harjoittelu-, sekä lopputyöpaikat. Messut ovat loistava tilaisuus kävijöille tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Messut ovat vuosi vuodelta kasvaneet ja keränneet näkyvyyttä alueella. Näytteilleasettajat ovatkin saaneet hyvin messuilta näkyvyyttä ja messuosallistumisia on monilla jo useampana vuotena peräkkäin. Messuilla lisätään tietoisuutta myös Satakunnasta lisäämällä vetovoimaisuutta, positiivisena työmarkkina-alueena, opiskelupaikkana, sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena. Satarekry-messut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja vuonna 2020 messut järjestettiin jo 12. kerran.

Vuoden 2020 messut järjestettiin Puuvillan kauppakeskuksessa 22.1. ja ne keräsivät paikalle yli 50 näytteilleasettajaa yrityksistä ja oppilaitoksista.

Näiden messujen teemana oli Tulevaisuuden työelämä ja ohjelmassa olivat perinteisten näytteilleasettajien puheenvuorojen lisäksi, Akin ja Ritan -Työhyvinvoinnin kasvava merkitys tulevaisuuden työssä, sekä Katja Toropaisen luennot Tulevaisuuden työelämä on inklusiivista ja psykologisesti turvallista, sekä Tulevaisuuden työelämä on innostavampaa. Katja Toropaisen luennoissa oli mielenkiintoista se, että ensimmäistä kertaa luennoista ensimmäinen oli suunnattu työnantajille ja toinen työntekijöille. Uutena oli myös yhteistyössä UCPorin kanssa järjestetty Speed networking -pikaverkostoitumistapahtuma, sekä Like a pro – asiantuntijan esiintymisvalmennus. 

Messuilla oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä CV:t varten CV-kuvauspisteellä, sekä hioa CV:tä CV-klinikallla yhdessä HR-asiantuntijan kanssa. Messuilla jaettiin edellisvuodelta hyväksi todettu messukassi 500:lle ensimmäiselle kävijälle, jotka sisälsivät Puuvillan yritysten ja näytteilleasettajien tarjouksia, sekä tuotteita. Messuja rakentamassa oli 10 henkinen aktiivinen tiimi, joka koostui Porin Nuorkauppakamarin jäsenistä ja tuoreista koejäsenistä. Projektipäällikköinä toimivat Danuta Jaakkola ja Maria Vanhatalo, joille molemmille SataRekry-messut ovat olleet useina vuosina lähellä sydäntä. Koko tiimi ja apujoukot ansaitsevatkin suuret kiitokset tekemästään työstä! Projekti oli innokkaan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuotos, sillä jokainen antoi projektiin kehitysintonsa ja erikoisosaamisensa myötä oman erityisen lisänsä. Joka vuosi entistä suuremmat messut ovat taas suunnitteilla vuodelle 2021. Niihin kannattaa ehdottomasti pyrkiä osalliseksi!

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan messuille näytteilleasettajaksi, ota yhteyttä: info@satarekry.fi tai https://satarekry.fi/fi-fi

Seuraa SataRekryä Facebookissa ja Twitterissä sekä Instagramissa.