SataRekry-messut

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin


SataRekry-messut on Porin Nuorkauppakamarin järjestämä ura- ja rekrytointitapahtuma Satakunnan alueen opiskelijoille ja työnhakijoille.

SataRekry-messujen tarkoituksena on edistää osaajien sijoittumista alueen työpaikkoihin, sekä auttaa löytämään mielenkiintoiset opiskelu-, harjoittelu-, sekä lopputyöpaikat. Messut ovat loistava tilaisuus kävijöille tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Messut ovat vuosi vuodelta kasvaneet ja keränneet näkyvyyttä alueella. Näytteilleasettajat ovatkin saaneet hyvin messuilta näkyvyyttä ja messuosallistumisia on monilla jo useampana vuotena peräkkäin. Messuilla lisätään tietoisuutta myös Satakunnasta lisäämällä vetovoimaisuutta, positiivisena työmarkkina-alueena, opiskelupaikkana, sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena. Satarekry-messut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja vuonna 2021 messut järjestetäänkin jo 13. kerran!

Vuosi 2020 on tuonut haasteita globaalin pandemian vuoksi ja vaatinut yrityksiä uudistumaan. Me Porin Nuorkauppakamarissa haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti, ja olemmekin päätyneet järjestämään vuoden 2021 Satarekry-messut täysin virtuaalitapahtuman muodossa. Tämä tarjoaa upean mahdollisuuden osallistuville yrityksille uudistua, laajentaa verkostojaan nykyaikaisella tavalla ja tavata potentiaalisia työnhakijaehdokkaita täysin pandemian asettamien rajoitteiden ehtoja noudattaen.

Porin Nuorkauppakamari järjestää messut keskiviikkona 20.1.2021 Hopin-virtuaalialustalla, joka on suunniteltu varta vasten virtuaalitapahtumien järjestämistä varten.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan messuille näytteilleasettajaksi, ota yhteyttä: info@satarekry.fi tai https://satarekry.fi/fi-fi

Seuraa SataRekryä Facebookissa sekä Instagramissa.