”Paras talousprojekti 2020” -palkinto kilahti Satarekry 2020-projektista

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Paras talousprojekti 2020 Porin Nuorkauppakamari Satarekry 2020
Porin Nuorkauppakamari palkittiin Suomen Nuorkauppakamareiden vuosikokouksessa 17.4.2021 ”Paras talousprojekti 2020” -palkinnolla Satarekry 2020-projektistaan.
 
Satarekry 2020 -projekti tarjosi timanttisia kohtaamisia Porin alueen työnantajille ja innokkaille työnhakijoille. Vuoden 2020 projekti rikkoi kaikilta osin ennätyksiä, niin taloudellisesti kuin näytteilleasettajien ja messuvieraiden määrällä. Messujen teemana oli ”Tulevaisuuden työelämä” ja keynotena oli Slushissa pitkään vaikuttanut Katja Toropainen puhuen työelämän inklusiivisuudesta ja psykologisesta turvallisuudesta. Projektin avulla kasvatettiin alueen työllisyysastetta tarjoten yrityksille platformin kohdata tulevaisuuden talentteja.
 
Vuosikokouksessa palkittu projekti, Satarekry 2020 -messut järjestettiin 22.1.2020 kauppakeskus Puuvillassa. SataRekry-messut ovat Porin Nuorkauppakamarin järjestämä vuosittainen ura- ja rekrytointitapahtuma Satakunnan alueen opiskelijoille ja työnhakijoille. Satarekry 2020 – projektilla oli suuri vaikutus yhteiskuntaan erityisesti työllisyysasteen kasvattamisessa. Tammikuussa 2020 messuille osallistui jopa 50 näytteilleasettajaa, jotka edustivat alueen yrityksiä ja oppilaitoksia. Mukana oli erikokoisia yrityksiä, isoista teollisuusyrityksistä pieniin sote-alan yrityksiin. Mukana olivat alueen kaikki oppilaitokset houkuttelemassa nuoria lähtemään opiskelemaan itsellensä tutkinnon kautta ammatin. Messujen avoimien työpaikkojen määrä taas ylitti vielä vuoden 2020 tammikuussa lähes tuhannen työpaikanmäärän. Messuilla järjestettiin hakua vauhdittamaan CV-klinikka, sekä CV-kuvausta. Messuilta oli yhteistyö Porin yliopistokeskuksen korkeasti koulutettujen Aste-hankkeen, Työelämäpäivän kanssa, joka mahdollisti koulutuksia, sekä verkostoitumista messuvieraille. Messut toimivat myös yhteistyötahojen markkinointitarkoituksessa, sillä messuilta oli myös mahdollista saada tarjouksia Kauppakeskus Puuvillan liikkeisiin, sekä messukassista näytteilleasettajien, sekä Puuvillan yritysten materiaalia.
 
Tapahtumassa jaettiin runsain mitoin palkintoja kamaritoiminnasta vuodelta 2020, koko lista löytyy kokouksen omilta sivuilta. Runsaat onnittelut kaikille! 🎉
Satarekry 2020 Kauppakeskus Puuvillassa