Jäseneksi?

Tule mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä, kouluttautumisesta sekä verkostoitumisesta?

Ovatko lähellä sydäntäsi mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja vastuullisesti sekä päästä kehittämään oman alueemme elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä?

Haluatko verkostoitua kansainvälisesti ympäri maailmaa?

Kaipaat sitten lisäbuustia omalle urapolullesi, kouluttautumista, uuden oppimista tai uusia ystäviä niin nuorkauppakamari tarjoaa tätä kaikkea. Nuorkauppakamari on vertaansa vailla, sillä tämä järjestö on täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Toimintamme kulmakivenä on vauhdittaa jäsentemme menestystä työelämässä ja nuorkauppakamari onkin kaiken kaikkiaan mahtava ympäristö päästä verkostoitumaan ja oppimaan uutta niin täällä Porissa, Suomessa kuin ympäri maailmaa. Nuorkauppakamaritoiminnassa pääset kehittämään itseäsi erilaisten koulutusten ja projektien avulla sekä tekemään asioita, joita et tiennyt tai uskonut koskaan voivasi tehdä!

Tunnusomainen lauseemme ”Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat”- pitää erinomaisesti paikkansa!

Tiesitkö muuten, että nuorkauppakamaritaustaisia johtajia ovat mm. Bill Clinton, Kofi Annan, John F. Kennedy.

Porin Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä aktiivisia jäseniä n. 60 ja sen lisäksi on senaattoreita, kunniajäseniä ja koejäseniä. Uusia koejäseniä valitaan kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja marraskuussa.

Koejäsenvuoden aikana pääset aitiopaikalta seuraamaan mitä tämä järjestö sinulle tarjoaa.

Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan toimintaan niin otahan yhteyttä dp@jcpori.fi

Kuinka pääsen jäseneksi?

[1] Ilmoita kiinnostuksestasi jäsenyyttä kohtaan ja tapaa Porin Nuorkauppakamarin hallituksen edustaja.

[2] Tule mukaan katsomaan, millaista toimintaa meillä on käytännössä.

[3] Täytä jäsenhakemuslomake. Löydät linkin sivun alareunasta.

[4] Suorita koejäsenyyden aloittava START-koulutus ja toteuta muiden koejäsenten kanssa koejäsenprojekti.

[5] Suorita myös muutama pienempi koejäsenvelvoite. Ota kamaritoiminnasta kaikki irti jo ensimetreillä ja lähde mukaan erilaisiin projekteihin.

[6] Tule valituksi PNKK:n jäseneksi ja iloitse vuosittain monipuolisesta tapahtumatarjonnasta, koulutuksesta ja takuuhyvästä seurasta!

Hallitusuralle?

Kiinnostavatko sinua mm. itsesi kehittäminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, johtajuus, upeat verkostot, iloiset ihmiset ja hauskat tapahtumat – niin Porissa, Suomessa kuin maailmallakin? Olet oikeassa paikassa!

Nuorkauppakamaritoiminta on kaikkea tätä ja paljon muutakin! Jäseneksi voit hakea, mikäli olet toiminnastamme kiinnostunut 18–40-vuotias.